Diensten

Waar bicycleman je bij helpt

Bakfiets Service en onderhoud

Ook jouw bakfiets verdient het om regelmatig aandacht te krijgen. Je zult zien en voelen dat die daardoor een stuk lekkerder rijdt

Keuze van een bakfiets

Gemak, wendbaarheid en voornamelijk jouw product bepalen welke bakfiets het beste bij je past

Advies op bakfiets financiën

Best een behoorlijke uitgave, gelukkig zijn er subsidies en manier van afschrijving waardoor je de uiteindelijke kosten laag kunt houden

Bicycle man - bedrijfs bakfiets 100% geregeld bespaar

Bakfiets optimaliseren

Misschien heb je al een bakfiets maar loop je tegen issues aan op specifieke wensen

Bakfiets Service en onderhoud

Aangezien jouw bakfiets zoveel mogelijk ingezet wordt, is goed onderhoud cruciaal. Dat betekent gebruik maken van de beste onderdelen en leveranciers. Een eerlijk advies om inzicht te krijgen waar je kosten zitten en de inzetbaarheid vergroten.

Net zo eco friendly als jou bakfiets komt Bicycleman met een Elektrische Bedrijfswagen bij jou onsite Service en onderhoud doen. Dat is praktisch en snel.

Bicycle man - bedrijfs bakfiets 100% geregeld hoge kwaliteit
Bicycle man - bedrijfs bakfiets 100% geregeld Urban arrow motor

Keuze van een Bakfiets

Eigenlijk net als bij een bedrijfswagen of busje, zoek je naar iets wat aansluit bij jouw wensen. Dit vaak een combinatie van volume, uitstraling, gebruikers gemak, aanschaf en afschrijving, eventuele subsidies. 

 

Bij een bakfiets geldt eigenlijk hetzelfde, waarbij je ziet dat de kwaliteit en samenstelling van onderdelen essentieel zijn. Met andere woorden de Bakfietsmarkt is langzamerhand steeds volwassener aan het worden.

Advies op bakfiets financiën

Wil je de bakfiets gaan inzetten voor jouw business en kan je wel wat hulp gebruiken bij de aanschaf? Of twijfel je nog of een Bakfiets iets voor jouw bedrijf kan opleveren? Wij  helpen je graag verder.

Bicycle man - bedrijfs bakfiets 100% geregeld reperatie
Bicycle man - bedrijfs bakfiets 100% geregeld

Bakfiets advies

We horen graag van je hoe jouw business in elkaar zit en wat je wensen zijn. Eventueel rijden we een stuk met je mee om te zien wat jouw business bijzonder maakt. Zijn standaard oplossingen geen goeie match voor jou? Dan zoeken we door totdat we de juiste oplossing gevonden hebben. Zo heb jij straks de perfecte ecargo bike voor jouw bedrijf.

Voordelen van Bicycleman

Laten we vooropstellen dat wij onafhankelijk zijn. We werken bewust niet voor een bepaald merk. Waarom niet? Omdat we ervan overtuigd zijn dat voor iedere gebruiker een andere cargo bike de beste keus is. Dit hangt af van factoren als zwaarte en volume van de vracht, route, de houding van de berijder, budget en gebruik van de bike als marketingtool. 

Door ons brede netwerk aan monteurs en leveranciers kunnen we snel schakelen. Onze kennis en ervaring maakt dat we je optimaal en eerlijk adviseren. We hebben korte lijnen met de verschillende leveranciers van cargo bikes en informeren je daarom met actuele kennis over vernieuwingen of verbeteringen.